Rekisteröintisopimus

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä SHS:n tai sivuston ylläpidon (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista. Keskustelupalstalla esitetyt mielipiteet ovat siis oletusarvoisesti kirjoittajansa omia henkilökohtaisia kannanottoja. Jos jokin kannanotto tai tiedote edustaa SHS:n virallista kantaa, se ilmoitetaan selvästi tässä viestissä.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja tai hyviä tapoja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa internetyhteyksiesi tarjoajaan otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Käyttäjätunnuksen on oltava muotoa 1) Etunimi Sukunimi tai 2) virallinen Kennelliittoon rekisteröity kennelnimi tai 3) olemassa olevan koira-alaan liittyvän yrityksen nimi.

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot sekä sitoudut myös noudattamaan sivuston ylläpidon antamia muita ohjeita.